Met leuke actieve uitjes gevonden worden!!! Mijlpaal: zojuist de allereerste persoon die mijn nieuwe website www.appelmanevents.nl door organisch (gratis) zoeken vond op google.nl!!!

De goede man komt uit Friesland en wil 6 mei met een groepje van 11 mannen iets leuks doen in Zandvoort, Haarlem, IJmuiden. De man belde me zojuist.

We spraken over: Branding raften, Kiten, Suppen, Mountainbike rijden, Blokarten (IJmuiden), Circuit van Zandvoort en de lunch die ik kan verzorgen. Natuurlijk al pratende kwamen we ook op een avond programma: ik heb ze natuurlijk direct ons feest www.Letzparty.nl (voorheen www.swingsteesjun.nl) aangeprezen. Ze zijn in de 40, dus wie weet.

Zo snel al gevonden worden. Ik heb natuurlijk achter de website van alles gedaan om goed te voorschijn te komen bij google. Én het werkt dus. !!!!! Wordt vervolgd, hij moet e.e.a. bespreken met de vriend met wie hij het organiseert.

Als je bedenkt hoeveel tijd er de afgelopen maanden in is gaan zitten van ontwerp, tot tekst de juiste plaatjes tot SEO verfijning, tot …. JONGENS ZOOOVEEL WERK. En hij is nog niet helemaal af maar mijn oorspronkelijke plan lijkt ook resultaat te krijgen.

Teamuitjes via google zoeken gevonden worden

of: LAAT MIJ U BELLENEdit Form