Expeditie Robinson en Feestavond – Generali Nederland

Inmiddels zit we weer op kantoor en gaan we weer over op de orde van de dag.
Ik, maar vele met mij, zijn nog aan het nagenieten van het feest van afgelopen vrijdag.
Het was top!! Men heeft super genoten, blijkt uit de leuke reacties die we nu binnenkrijgen.
Ook de band was een topper! Ze kregen bijna iedereen de dansvloer op….
Nogmaals heel erg bedankt voor alle goede zorgen en natuurlijk alle mensen die hebben bijgedragen om tot dit mooie feest te komen.

Ultieme Beachdag – Nike

Everything went according to the agreement and the schedule. We are very pleased with an organization, game planner’s job, tasks and follow ups.
A fun day filled with activities providing the team with both physically and intellectually challenging tasks. Helped to build team spirit!

Sloepen Game Amsterdam – Philips

Het nog enthousiaster maken van het team door Appelmanevents.nl, Sloepentocht was uiteraard geweldig! Alles verliep perfect! Het team vond dit event nog leuker dan de vorige… dat wordt moeilijk voor ons volgende event in september.

4×4 Offroad Rijden – HP Nederland

Allereerst bedankt voor het regelen. Begeleiding was goed en prettig. De activiteiten zaten goed in elkaar, er was lekker veel modder. In onze ogen was het een top dag!

Watersport Experience – Adobe Benelux

Geweldig mooie locatie Beachclub Degreez, goed verzorgd. Prachtig weer gehad wat de dag helemaal top maakte. Leuke watersporten kunnen beoefenen. Van alles en nog wat kun je daar doen, ook voor prive is dit een leuke meer met alle faciliteiten erbij.

Fort Boyard – Lotto Nederland

De instructeurs waren erg enthousiast. Er was voldoende tijd voor alles en toch het gevoel veel verschillende dingen gedaan te hebben. Alles was ook goed georganiseerd, alle benodigdheden waren er. Top dag gehad!

Escape Room Race – Bestseller

Echt super geregeld! We waren met een groep van 21 personen en alle 21 hebben een topdag gehad. Leuke activiteiten en leuk contact gehad met de mensen van Appelmanevents.nl. Bedankt!

Expeditie Robinson – Danone

Met zeer diverse groep een heel leuke dag gehad. Meeting ruimte top, activiteiten prima mix van actie, competitie en lol en afgesloten met voortreffelijk eten. Super samenwerking, goeie begeleiding, flexibel, afspraken worden meer dan nagekomen.

Feestavond – Zanox

Appelmanevents.nl heeft voor ons een fantastische Full Moon Party georganiseerd. Op een leuke zomerse locatie in de stad, met alle aankleding dat je je bijna in Thailand op het strand waande. De organisatie dacht heel goed mee en heeft alles tot in de puntjes geregeld. En dat ook nog eens binnen het budget. Ik had er geen omkijken naar.

Bob Ross Workshop – Beter Bed

Wat een top dag! De doeken en verf lagen al klaar, iedereen kreeg gelijk zin om aan de slag te gaan. En de zon scheen! Dus we gingen buiten verven, wat het nog leuker maakte. IK krijg er nog steeds complimentjes over. Super georganiseerd, bedankt!