Golfsurfen langs de Nederlandse kust niet mogelijk? Wij laten je op een ongekende manier het tegendeel zien in o.a. Scheveningen, Zandvoort, Hoek van Holland, Noordwijk en Rockanje!

De zon, zee en het strand vormen het decor voor deze clinic golfsurfen. Het belangrijkste is natuurlijk de hoogte van de golven: hoe hoger de golf, hoe meer sensatie, maar ook met rustige branding kunt u vaak al goed in Nederland surfen.

De cursus golfsurfen start met uitleg van de theorie, om vervolgens met deze kennis de zee in te duiken. In het water worden door onze instructeurs tips gegeven over geschikte ‘surf’ golven. Nu is het een kwestie van timing en doorzettingsvermogen. Wie lukt het om staand op de plank de kust te bereiken? Deze clinic golfsurfen is een echte aanrader voor iedereen!

Eventueel kan er een competitief verband aan worden toegevoegd door een ”Stand and Trick” prijs aan vast te hangen. Onze instructeurs beoordelen uw gasten op doorzettingsvermogen, maar ook houding en eventuele trucjes.

Richtprijs
29,50  10 – 19 pers.
24,50  20+      pers.
(Tip: vraag offerte om te informeren naar last minute deals)

Vanaf 10 personen

2.5 uur

3 gangen diner vanaf € 24,50 tijdens of voor de muziekquiz

De quiz is bij één van onze locatie partners of in een locatie die u voorstelt.

“Een super gezellige avond. Door deze zeer vermakelijke quiz leerden we elkaar op een gezellige manier nog beter kennen.”

Voorbeeld PROGRAMMA van een actief teambuilding uitje:

14:00 Ontvangst op locatie (consumptie*)
14:20 Uitleg door instructeur
14:30 Aanvang programma
15:45 Korte pauze (consumptie + snack*)
16:00 Vervolg programma
17:15 Einde actief programma / borrel*
17:30 Prijsuitreiking
17:45 BBQ of dinner*
18:00 Genieten van de actie foto’s en filmpjes van het evenement op scherm*
19:30 einde

* optioneel

Golfsurfen

of: LAAT MIJ U BELLEN