Een swingend discofeest met een heerlijk enthousiaste DJ, die de krakers draait uit de jaren ’70 en 80’. U en uw collega’s zullen dit themafeest niet snel vergeten. U gaat terug in de tijd van wijde broekspijpen, glitterbollen en gordijnen, met glimmende blokhakken schoenen.

Bij binnenkomst krijgt iedereen een glitter zonnebril en een verrassende 70ies gadget uitgereikt. Na het welkomstdrankje en het buffet is party time! De feestlocatie is omgetoverd tot een echte disco met discobollen dikke disco lampen en laserlicht. Iedereen kijkt zijn ogen uit.

Na het eten zorgt de Disco Bingo en/of Mista Beatz, de dance sensatie van dit moment, voor een onvergetelijk toetje. Deze stoere verschijning doet menig vrouwen hart sneller kloppen. Het feest is begonnen de voetjes kunnen van de vloer. Onze wel bekende Disco Bingo is een compleet pakket om van elk feest een dikke party te maken! Het is een interactief muziekspektakel gebaseerd op het alom bekende bingo spel, waar iedereen aan mee kan doen. Deze keer alleen geen nummers op de kaart maar liedjes!

Heerlijk uit je dak gaan met de superswingende DJ én met afro-pruik op! op golden oldiers als Saturday Night Fever, Heaven Must Be Missing An Angel en That’s The Way I Like It!  Idee: Video schermen met de oude disco krakers in beeld???

Richtprijs
69,50  50 – 100 personen
meer personen = offerte
(Tip: vraag offerte om te informeren naar last minute deals)

Vanaf 50 personen

3 tot 5 uur

Heerlijke hapjes en snacks. Prijs op aanvraag.

Het feest is bij één van onze locatie partners of in een locatie die u voorstelt.

“Het was Een goed verzorgd feest en ik heb heerlijk gedanst en gelachen”

Voorbeeldprogramma

  • 18.00 uur Ontvangst met welkomstcocktail
  • 18.30 uur Opening van het buffet/diner met feestelijke achtergrond muziek
  • 19.30 uur Aanvang feest
  • 19.45 uur Optreden disco artiest of de Disco Bingo dj
  • 21.00 uur  2e ronde van de disco artiest of de Disco Bingo dj
  • 22.00 uur Einde feest maar nog even doorgaan is ook mogelijk!