Afgelopen zomer speelden de Olympics zich af in Brazilië.
AppelmanEvents.nl laat de Olympische Spelen deze zomer opnieuw beleven.

Palmbomen, hangmatten met Olympic Games veranderen Hollandse stranden in die van Copacabana. De perfecte entourage voor uw bedrijfsfeest die uw bedrijf het extreme vakantiegevoel geeft.

Actief Events komt nu met een spectaculaire virtuele game in het centrum van Zandvoort. De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie de dader en het moordwapen? Dan slepen jullie de hoofdprijs in de wacht!

In teamverband gaan jullie de strijd met elkaar. Elk team wordt voorzien van een tablet, een plattegrond en een handleiding. In anderhalf uur tijd dienen jullie zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen. Op deze manier wordt het raden van de juiste dader en het juiste moordwapen steeds makkelijker. Wie heeft de grootste ‘speurneus’?

Om het allemaal nog iets interessanter te maken hebben we ook enkele foto-opdrachten in het programma verwerkt. Welk team creëert de meest realistische ‘crime scene’ en welk team schiet de meest ‘criminele’ teamfoto?

Kronen jullie je tot hét detective-team van de dag? Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars gehuldigd! Veel speur-plezier!

Inclusief:

– Een tablet per team
– Enthousiaste begeleiding
– Een consumptie
– Een prijs voor het winnende team
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 19 personen: € 27,50 p.p. excl. BTW
20 – > personen: € 24,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor ditarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Minimaal 10 personen

2.5 uur

€ 24,50 p.p. excl. BTW (vanaf)

Aansluitend een 3 gangen diner vanaf € 24,50