U kent vast wel  de wilde kreten, heftige gebaren en uitgesproken gezichtsuitdrukkingen van het nationale rugbyteam van Nieuw Zeeland? Ze doen bij aanvang van elke wedstrijd de Haka dans. Dit is de traditionele dans van de Maori-stammen uit Nieuw Zeeland. De dans wordt in Nieuw Zeeland altijd uitgevoerd bij het verwelkomen van belangrijke gasten en bij festiviteiten.

De Haka workshop is het ultieme teambuilding uitje. Collega´s, vrienden of familieleden worden een echte team met de krachtige Haka dans en kreten. U maakt uw eigen Haka dans, jel en andere uitingen. Zo versterkt u het groepsgevoel.

De Haka dans belevenis

Een Haka introductie workshop duurt circa een uur. De instructeurs geven uitleg over de diepere betekenis van de Haka. De groep leert de basistechnieken en creëren zelf een Haka dans.

De authentieke belevenis is een uitgebreide Haka workshop van ongeveer 3 uur waarbij jullie niet alleen de basis van de Haka leren maar ook jullie eigen tekst en dans maken. Jullie creëren een hele Haka dans waarbij leiderschap wordt ontwikkeld en teambuilding wordt aangemoedigd.

De Haka workshop kan overal plaatsvinden. Zelfs bij u op kantoor! Kies voor de Haka workshop als een ultieme teambuilding. Bijvoorbeeld na de vergadering of combineer de Haka dans met een creatief uitje.

Richtprijs
25,00  per persoon
(Tip: vraag offerte om te informeren naar last minute deals)

Vanaf 10 personen

1 of 3 uur

3 gangen diner vanaf € 24,50 tijdens of voor de muziekquiz

De Haka dans kan bij één van onze locatie partners, buiten, indoor of in een locatie die u voorstelt.

“Was een inspirerende workshop. Dat we zelf onze Haka dans deden maakte bij ook een enthousiasme en kracht vrij. Gaaf om dit samen te hebben gedaan.”

Voorbeeldprogramma*

  • 14.00 uur Ontvangst met overheerlijke lunch*
  • 15.00 uur Ontvangst met een drankje
  • 15.15 uur Start Haka workshop
  • 16.15 uur Einde teambuilding
  • 16.15 uur Aansluitend borrel uurtje*
  • 18.00 uur Aansluitend diner/avondprogramma*

Genoemde catering suggesties. Andere opties zijn: Vergaderen, Grill, BBQ, High Tea