Je hebt mountainbiken en mountainbiken! Bij Appelman Events gaat het primair om de fun factor; samen even helemaal weg van de weg, weg van de weg dus off road, in de natuur, op stukken waar je als weggebruiker anders nooit kom. Als enige mountainbike (mtb) uitje organisator in Nederland mag u met onze Santos bikes over het strand biken. Fietsen over het strand is echt een unieke ervaring. Gaaf is het om met 20 personen naast elkaar fietsen, om met zon, zee en een beetje wind naar het midden van nergens biken. Om daar een picknick, een duik in de zee of diverse beach games te doen.

Met onze overdekte mtb trailer komen wij desnoods bij u voorrijden en gaan van daaruit de natuur in. Ook in en nabij elke stad zijn de leukste off road routes, waar je met een gewone fiets nooit zou komen.

Bij grotere groepen splitsen wij de groep op in subgroepen. MTB rijden kan in combinatie met instructie. Met de fiets racen door de duinen, over het strand en misschien zelfs door een klein stukje bos. Voel het zand onder je banden wegglijden als je zo snel mogelijk de prachtige, uitgestippelde routes af probeert te gaan.

Met ons speciale overdekte trailer is het mogelijk om de mountainbikes overal mee naar toe te nemen. Wij zorgen dat er altijd een instructeur meegaat die eventuele lekke banden of problemen direct kan ondervangen. De instructeur ook nodig om vooraf en tijdens de techniek van het mountain biken uit te leggen.

Eventueel valt deze activiteit uit te breiden met een lunch, diner of overheerlijke picknick onderweg.

– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Richtprijs

29,50  10 – 19 pers.

24,50  20+      pers.

(Tip: vraag offerte om te informeren naar last minute deals)

Vanaf 10 personen

2.5 uur

3 gangen diner vanaf € 24,50 na het uitje.

Locatie kan overal.  Met onze MTB trailer komen wij in het hele land. Start en finish bij één van onze locatie partners of in een locatie die u voorstelt. Belangrijk is natuurlijk een een off road route in de buurt.

“Fijn evenwicht van inspanning en ontspanning. Was goed om beginners (recreanten) groep te hebben en een groep voor mensen die wat meer conditie. We zaten in Zandvoort, voor elk wat wils.”

Voorbeeld PROGRAMMA van een actief teambuilding uitje:

14:00 Ontvangst op locatie (consumptie*)

14:20 Uitleg door instructeur

14:30 Aanvang programma

15:45 Korte pauze (consumptie + snack*)

16:00 Vervolg programma

17:15 Einde actief programma / borrel*

17:30 Prijsuitreiking

17:45 BBQ of dinner*

18:00 Genieten van de actie foto’s en filmpjes van het evenement op scherm*

19:30 einde

* optioneel