U wilt een bedrijfsfeest aan het einde van het jaar of ter ere van een geweldig resultaat. U heeft wellicht andere redenen om een bedrijfsfeest te organiseren. Appelman Events is specialist in het organiseren van bedrijfsfeesten die men niet vergeet, op de mooiste plekken en voor elk budget. Wij denken met u mee.

 

Bij ons kunt u terecht voor:

  • themafeesten zoals:  “disco all the way”, crimineel, summer,
  • Vanaf 50 personen tot meer personen
  • Bedrijfsfeesten voor elk moment van de dag
  • Geheel verzorgd feest, inclusief eten, drinken en alles wat er bij komt kijken zoals eventueel beveiliging
  • In- of outdoor bedrijfsfeesten
  • toplocaties in de regio

Een feest maakt het mogelijk dat uw personeel dichter bij elkaar komt. U wilt dat uw medewerkers weer enthousiast zijn en ‘de neuzen’ weer dezelfde kant op staan. Op een feest met het bedrijf  leert het personeel elkaar weer anders kennen, in een informele sfeer. En ook, hoe gek het ook klinkt, niet iedereen zit altijd op een feest te wachten, dus het is ook de toon die het succesvol maakt. Zeker voor een feest geldt dat die drie x wordt gevierd: vooraf, tijdens en achteraf. Daar letten wij speciaal op.

 

Bedrijfsfeest op maat

Een bedrijfsfeest is maatwerk, Appelman Events organiseert het perfecte feest van begin tot het eind. Wat zijn uw ideeën? Geen vraag is voor ons te gek.

Bedrijfsfeesten zijn zeker niet gemakkelijk om te organiseren, maar zijn wel goed voor de sfeer binnen het bedrijf. Tijdens het feest hoeft het personeel even niet te denken aan het werk.Gezellig met alle collega’s ontspannen en genieten van een drankje en hapje en dansen op een volle dansvloer. In het organiseren van een bedrijfsfeest gaat veel tijd zitten, er moet rekening gehouden worden met het aantal personen, catering, muziek en nog veel meer. Monsterevents neemt al deze zorgen uit handen en organiseert uw gehele bedrijfsfeest.

Enkele van de meest gekozen thema bedrijfsfeesten:

Las Vegas style
Voor u en uw collega’s een feest geheel in Las Vegas stijl met rinkelende gokkasten en veel entertainment. Super gezellig.

Disco & Dance en …..?
Wie houdt er van disco en wie houdt er van dance. Uw medewerkers zijn al gauw te vreden als er wat te kiezen valt. Want niet iedereen is een discofreak en niet iedereen houdt van de smartlappen. De combinatie maakt het leuk en dan ga je graag mee met de collega die een bepaald genre zo waardeer.

De Aprés Ski winterspelen
Met collega’s de Aprés Ski winterspelen beleven! Ga de strijd aan met uw collega’s en win de winterspelen.

Themadiner, speldiner, moorddiner, dinerspel uitje..!
Een interactief diner, gezellig dineren in sfeervolle ambiance gecombineerd met een bijzonder entertainment in de setting van een thema.