Welkom bij de nieuwe website van Appelman Events. Wij zijn hét allround evenementenbureau voor de leukste evenementen op de mooiste locaties. Vanaf 2005 hebben wij een uitgebreide en respectabele portfolio opgebouwd. We werken/werkten met wereldnamen als Ikea, Google, Nauta Dutilh N.V. Linkedin, General Electric, alle type scholen, overheid en semi overheid, het midden- en kleinbedrijf, banken, verzekeraars etc etc. Vele vele vrijgezellen uitjes en vele families.

Disclaimer: 28 april 2017. Dit is een nieuwe website met veel nieuwe tekst; nog niet alle tekst is optimaal en niet alle pagina koppelingen of toewijzingen aan een plaats of prijs of aantal personen zijn gemaakt. Zoals uw uitje maatwerk is, bestaat elke pagina van de circa 200 pagina’s ook uit maatwerk. Tip ons als u iets opvalt …..of beter bel ons en bespreek tegelijkertijd uw wensen.

Elk evenement is bij ons altijd maatwerk!!

Heeft u specifieke wensen die u niet direct op de site terug vindt? Neem contact met ons op! Alles mogelijk binnen de regels van de wet etc etc. Grote en kleine groepen kunnen bij ons terecht. Doelgroepen met een beperking. Wij verzorgen graag een volledig programma met het de activiteit (uitje), catering en zaken als uitnodigingen of foto’s en filmpjes, overnachting, vervoer.

Kijk naar ons uitgebreide aanbod. Edoch te veel mogelijkheden is wellicht niet altijd handig. Gebruik één of alle 3 de zoek- en filter functies. Wanneer u klikt een item in de kolom rechts of één van de opties in de menu balk boven krijgt u al een mooie sortering.

Plan uw evenement of actieve uitje met team van Appelman Events! Laat u een verrassen door ons team! Wij maken een leuk en actief programma waarbij we rekening houden met ieders conditie, gezondheid en specifieke wensen. Wilt een gezellige GPS wandeltocht en vervolgens met elkaar genieten van een barbecue op het strand en daarna een feest(je)? Op een bijzondere locatie in de stad of aan de randen van de stad, op kastelen, landgoederen?

U heeft een idee of juist geen idee? Bel ons!! Niets is te gek maar we begrijpen ook dat u vlot en doelgericht tot een goed plan wilt komen. U moet dat bij uw achterban natuurlijk ook weer uitleggen.

Bel ons direct op 0614890903 of 0233020206 of stuur een e-mail naar [email protected]

Wie wij zijn? Lees de pagina ‘Over’ en ‘Veel gestelde vragen

Wij helpen u graag verder!

William Appelman
directeur Appelman Events