In deze workshop van ongeveer 1 á 1,5 uur ontvangen de deelnemers ieder een wapen, een schermmasker, een handschoen en een schermvest. Groepsgewijs worden de veiligheidsregels uitgelegd, de houding en de meest elementaire aanvals- en verdedigingstechnieken geleerd. Dit gebeurt in een ontspannen sfeer, waarbij de deelnemers regelmatig met elkaar kunnen wisselen. Na ongeveer een uur kan op een eenvoudige manier met elkaar worden geschermd, waarna men zelfs zelfstandig kan schermen. Eventueel kan dit in competitievorm plaatsvinden, zowel individueel als in teamverband. De clinics worden verzorgd door een ervaren en gediplomeerd leraar.

De Schermworkshop is een interactieve workshop van ongeveer 1 á 1,5 uur, waarbij uitleg en oefeningen elkaar afwisselen. Schuilt er in jou een Zorro? Wat Zorro op tv doet, ziet er flitsend en eenvoudig uit maar daar zit heel veel oefening in. De schermmeester legt allereerst de veiligheidsregels, de juiste houding en de aanvals- en verdedigingstechnieken uit. Vervolgens worden de wapens, schermmaskers, handschoenen en zwemvesten uitgedeeld en ga je aan de slag. De eerste schreden zijn vaak spannend en verhogen je adrenaline peil! De schermworkshop is grensverleggend. Aan het einde van de workshop ken je je eigen Zorro-gehalte en heb je een idee hoe dynamisch en inspannend schermen is.

Deze workshop kan ook gecombineerd worden met een ballonnengevecht in groepjes. Op de maskers worden dan de ballonnen bevestigd.

Richtprijs
29,50  10 – 19 pers.
24,50  20+      pers.
(Tip: vraag offerte om te informeren naar last minute deals)

Vanaf 10 personen

2 tot 3.5 uur

3 gangen diner vanaf € 24,50 of een heerlijke lunch met broodjes en soep.

Het evenement kan plaatsvinden bij één van onze locatie partners of op een locatie die u voorstelt.

“Een super gezellige avond. Door deze activiteit leerden we elkaar op een gezellige manier nog beter kennen.”

PROGRAMMA (INDICATIE)

 

14:00 uur Hartelijk welkom*

14:30 uur Start

15:30 uur Korte pauze*

15:45 uur Aanvang deel 2

17:00 uur Einde, drankje*

17:15 uur Afsluiting van het programma

 

*OPTIES

09:30 uur Teamoverleg / presentatie directie etc etc

12:30 uur Ontvangst met een overheerlijke lunch

17:30 uur Bekijken van foto’s en filmpjes van de middag

18:00 uur BBQ / diner / buffet

20:00 uur Einde programma

 

* eventueel met consumptie

of: LAAT MIJ U BELLENEdit Form